Vernostný systém, získanie zliav, obed na týždeň zadarmo


POPIS AKCIE


-1€  Za každého aktívneho zákazníka, ktorého odporučíte, získate zľavu 1€ na Vašu ďalšiu objednávku !


PODMIENKY


1. Musíte už u nás mať minimálne jednu uhradenú (pri platbe kartou alebo prevodom) alebo doručenú a prebratú objednávku (pri platbe dobierkou alebo stravnými lístkami)
2. Osoba, ktorej odporučíte objednávku u nás, musí zadať do kolónky "Poznámka" Vašu emailovú adresu, ktorú ste použili pri prvej objednávke.
3. Osoba, ktorej odporučíte objednávku u nás, musí objednávku úspešne uhradiť (pri platbe kartou alebo prevodom) alebo ju prevziať (pri platbe dobierkou alebo stravnými lístkami)
4. Pri splnení prvých troch podmienok máte Vašu najbližšiu objednávku, kde zadáte rovnaký email, aký ste odporúčali, lacnejšiu o 1€ bez ohľadu na vybratý spôsob úhrady.
5. Túto akciu nie je možné kombinovať s inými akciami, napríklad pri uplatnení si zľavových kupónov a podobne

OBED NA TÝŽDEŇ ZADARMO


Ak splníte vyššie uvedené podmienky a odporučíte tak minimálne 20 osôb, tak získavate donášku 7 chladených jedál z aktuálnej ponuky zadarmo. neplatíte vtedy ani v objednávke uvedené príplatky k niektorým formám úhrady.

PRÍKLAD

V stredu si od nás objednáte donášku chladených jedál na celý týždeň. Kuriér Vám ju doručí o týždeň v utorok. V piatok sa rozhodnete odporučiť našu ponuku piatim Vašim známym. Štyria z nich si objednajú. Z toho traja objednávku aj zaplatia a prevezmú si ju (štvrtému nefungovala platobná karta). Po zadaní Vášho emailu (ktorý Vaši známi zadali do poznámky k objednávke) do políčka v odseku nižšie na zistenie výšky zľavy Vám bude ukazovať aktuálnu zľavu 3,00€. To znamená, že keď si od toho momentu od nás opäť objednáte, tak budete platiť o 3€ menej, teda namiesto 19,90€ Vás bude donáška stáť iba 16,90€ !


ZISTENIE VÝŠKY ZĽAVY

Výšku Vašej zľavy pre najbližšiu objednávku zistíte zadaním emailu, ktorý ste použili v objednávke a na ktorý odporúčate:

Vaša aktuálna zľava pre ďalšiu objednávku:
Chat
pripravujeme sa na zavedenie normy ISO 22 001 FB