Segedínsky guláš s parenou knedľou




Detailný popis:
Segedínsky guláš s parenou knedľou keďže je z kyslej kapusty, tak bude naozaj kyslý. Opäť, nejdeme smerom vyrobiť bielu múčnu omáčku ale chutný guláš červenej farby. Samozrejmosťou je biela vláčna parená knedľa v samostatnom priečinku balenia. Lenže to by sme sa nevolali I food, keď by sme k tomu nepridali aj opäť samostatne zabalenú Karlovarskú knedľu, na ktorej reze vidno na kocky nakrájanú žemľu a kúsky petržlenovej vňate.

Charakteristika pokrmu:
Guláš ma krémovú, oranžovo hnedú farbu. Je jemne kyslej chuti po kyslej kapuste. Klasické knedle sú jemné a nadýchané, karlovarské knedle sú do žlta sfarbené, na reze vidno na kocky nakrájanú žemľu a petržlenovú vňať.

Chladený hotový pokrm. Pasterizované.

Chladený hotový pokrm. Pasterizované.

Zloženie: bravčové plece, cibuľa,
repkový olej, červená paprika mletá, pitná voda, hovädzí vývar, hovädzí bujón,
soľ, rasca, kyslá kapusta, pšeničná múka, smotana kyslá, smotana na varenie,
droždie, cukor, mlieko, vajcia, pšeničné žemle, petržlenová vňať, cesnak,
majorán, bobkový list, gulášové korenie.

Hmotnosť výrobku bez obalu: 500g.
Balenie obsahuje 1 porciu po 500g.

Informácie pre alergikov: Alergény sú v texte označené tučným písmom. Výrobok
môže obsahovať : stopy sójovej bielkoviny, zeler, vajcia, mlieko.

Podmienky skladovania: skladujte pri teplote od +2°C do + 6°C.

Meno a adresa výrobcu: I Food SK s.r.o., Nové Sady 173, 951 24, Nové Sady pri
Nitre.
Krajina pôvodu: Slovensko.

Návod na prípravu:
V mikrovlnnej rúre
: pred ohriatím prepichnite kryciu fóliu a
ohrievajte cca 5 minút pri 600 wattoch, cca 4 minúty pri 750 wattoch, alebo cca
3 minúty pri 1000 wattoch. Po tom strhnite kryciu fóliu a skonzumujte.
Vo vode
:
bez porušenia fólie ohrievajte cca 15 minút, nevarte. Potom strhnite kryciu
fóliu a skonzumujte.

Identifikačná dávka: L06

Objednávka
Chat
FB